1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding of een examen?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding of een examen?

Je kan je eenvoudig inschrijven via onze website.

Opleiding zonder examen

Via de tab 'Opleidingen' selecteer je de gewenste opleiding en je klikt op de knop “Ik schrijf mij in”. Je komt dan op het inschrijvingsformulier terecht waar je jezelf en/of jouw collega('s) kan inschrijven. Vervolgens vervolledig je het inschrijvingsformulier. Je ontvangt hiervan een kopie per e-mail. 

Je ontvangt ook onmiddellijk een factuur. Betalen kan online of per overschrijving. Na ontvangst en verwerking van de betaling sturen we je een inschrijvingsbevestiging. Je krijgt dan meteen toegang tot de inhoud van jouw leertraject via ons leerplatform MyFebelfinAcademy.

Opleiding met examen

Voor een examen is de inschrijvingsprocedure als volgt:

Je kiest via de tab “Examens” al de examens die je moet afleggen in het kader van je certificatie. Vervolgens vervolledig je het inschrijvingsformulier en ontvang je hiervan een kopie per e-mail. Je ontvangt ook onmiddellijk een factuur. Betalen kan online of per overschrijving. Na ontvangst en verwerking van de betaling sturen we je een inschrijvingsbevestiging. Je krijgt dan toegang tot de inhoud van jouw leertraject via ons leerplatform MyFeblefin Academy. 

Voor een klassikale opleiding met examen is de examendatum reeds vooraf bepaald. Voor e-learnings kan je zelf aangeven op welke datum(s) je examen wenst af te leggen éénmaal je toegang hebt tot ons leerplatform. De examens worden bijna dagelijks georganiseerd. Je kan zelf de data van jouw geplande examensessies wijzigen via het leerplatform.


Andere vragen in deze categorie