1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Hoe krijg ik toegang tot MyFebelfinAcademy?

Hoe krijg ik toegang tot MyFebelfinAcademy?

Ben ik een nieuwe gebruiker?

Ik ontvang een registratiemail via het emailadres waar ik of mijn opleidingsverantwoordlijke mij voor heeft ingeschreven. Deze mail bevat mijn gebruikersnaam en een link om mijn paswoord aan te maken. Let op de registratielink vervalt na 24u.

Wat indien het mij niet meteen lukt?

Niet binnen de 72u na ontvangst van mijn mail aangemeld? De reset link kan ik aanvragen via het inlogscherm van onze leerplatform: my.febelfin-academy.be 

Daar klik ik op “ Registreert u zich voor de eerste keer?” en dien ik hetzelfde emailadres in te geven dat gebruikt is voor mijn inschrijving.

Indien ik een ander emailadres opgeef, zal ik geen mail ontvangen.

Ben ik een bestaande gebruiker?

Ik log in via my.febelfin-academy.be Ik geef mijn gebruikersnaam en paswoord in.

Wat indien het mij niet meteen lukt?

Ik ben reeds gekend maar ik ken mijn gebruikersnaam of paswoord niet meer? Ik kan mijn gebruikersnaam opvragen en een reset paswoord aanmaken, via het inlogscherm van het leerplatform.

Bij  Uw gebruikersnaam vergeten? / Uw paswoord vergeten? dien ik hetzelfde emailadres in te geven dat gebruikt is voor mijn inschrijving.

Nog sneller op MyFebelfinAcademy?

Ik log in via itsme. Hoe doe ik dit precies?

De voordelen?

Opgelet

Vanaf 16/08/2023 zal tweestapsverificatie via de itsme app verplicht zijn voor gebruikers met uitgebreide toegangsrechten in MyFebelfinAcademy en toegang tot de persoonsgegevens van anderen.


Andere vragen in deze categorie