1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Fin Day 2021: Iedereen mee!

Fin Day 2021: Iedereen mee!

, Duurzaamheid

Verandering? Het treft ons allemaal. Bij Febefin Academy investeren we daarom steeds in future-proof opleidingen voor onze sector. Zo zijn er de Fin Days: vier halve opleidingsdagen over vier grote thema's die bepalend zijn voor de toekomst van banken. Terugblik op de 1ste Fin Day!

De eerste Fin Day van dit jaar zit erop! 32 deelnemers kregen op 9 maart meer inzicht in de uitdagingen binnen de financiële sector: Hoe beïnvloeden reële en de financiële economie elkaar? Wat is de impact van nieuwe regelgeving en wat heeft de digitale transformatie nog allemaal in petto?

Director Economic Affairs bij Febelfin Geert Gielens gaf de introductie en blikt tevreden terug: “De economie en de samenleving veranderen aan sneltempo en banken kunnen niet achterbijven. Ze veranderen mee en de impact daarvan op de concrete, dagelijkse werking van een bank is enorm. Want hoe banken er uitzien, wordt bepaald door de economie en de samenleving waarin ze werkzaam zijn. Een zeer interessante invalshoek voor de eerste Fin Day en ik ben zeker dat de deelnemers er veel van opgestoken hebben.


De tweede Fin Day gaat door op 22 april en zal gaan over nieuwe technologie en de toekomst van bankieren. Inschrijven kan nog steeds!

Fin Day 2: Technologie (fintech, big tech) en de toekomst van bankieren

Tijdens deze derde Fin Day focussen we op de nieuwe uitdagingen, rollen en vaardigheden in de financiële sector en dan vooral de impact van Artificiële Intelligentie. Afspraak op 27 mei!

Fin Day 3: Artificiële Intelligentie en de toekomst van de commerciële functie

Last - but not least - in onze Fin Days reeks! Deze zeer interactieve Fin Day op 10 juni richt zich in het bijzonder op het belang van samenwerking in diverse teams om innovatie te maximaliseren, risicomanagement te verbeteren en de behoeften van de klant beter te begrijpen.

Fin Day 4: Samenwerken, communiceren en ondernemen in diverse teams

Delen

Opleiding & Finance: what's new?

Nieuw in het opleidingsaanbod - najaar 2024

Met de zomer voor de deur geven we je graag nog ons opleidingsaanbod mee voor dit najaar. De focus l...

Lees meer

Ik laat compliance medewerkers nadenken over communicatie

Binnen het opleidingstraject “Qualified Operational Compliance Professional” is er ook aandacht voor...

Lees meer

Evoluties in betalingsverkeer, wat moet je weten?

Nieuwe regelgeving, technologische innovaties, veranderende consumentenverwachtingen en economische ...

Lees meer