1. Home › 
  2. › 
  3. Compliance

Compliance

Hier kan u het bijscholingsaanbod terugvinden voor "Certified Compliance Officer".

Vind hier het volledige bijscholingsaanbod in compliance terug

Kies de leeroplossing die het best bij u past op elk moment in uw loopbaan:

klassikaal

Klassikaal

Hebt u een voorkeur voor klassikale opleiding? Onze interactieve workshops garanderen het gewenste resultaat en onze lesgevers zijn dé experten bij uitstek. Laat u overtuigen!

op-afstand

E-learning

Bijscholen kan u 100% via e-learning doen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform. U leert waar en wanneer u wil. Uw verworven kennis bewijst u aan de hand van een online test.

blended-learning

Blended learning

Blended learning combineert verschillende leermethodes om zo het beste resultaat te behalen: classroom trainingen, syllabus, online tests, webinars, e-learnings en video’s.​​​​​​​

op-maat

Op maat

Verkiest u een opleiding op maat van uw bedrijf? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Al onze bijscholingen kunnen op maat van uw organisatie worden opgezet.

Hoeveel uren moet u behalen?

De bijscholingsplicht in compliance wordt uitgedrukt in uren. Om uw inschrijving als erkende compliance officer te behouden, dient u 40 bijscholingsuren te volgen per periode van 3 jaar.

Voor een tweedelijns compliance officer gaat het om 20 uren per periode van 3 jaar.

FAQ: Veelgestelde vragen - Compliance

Val ik onder de examenverplichting? Hoe schrijf ik mij in voor het examen? Hoe krijg ik toegang tot de oefenvragen en het studiemateriaal? Hoe verloopt het examen? Waar vind ik mijn examencertificaat terug? Ken ik het examenreglement? Hoe schrijf ik mij in voor een herexamen? Moet ik bijscholing volgen? Welke opleidingen leveren mij punten op om de geregelde bijscholing te bewijzen? Waar vind ik de circulaire en de toelichtingsnota bij de indiening van een aanvraag tot erkenning bij de FSMA inzake compliance?