1. Home › 
  2. › 
  3. Kredietbemiddeling

Kredietbemiddeling

Hier kan u het bijscholingsaanbod terugvinden voor Kredietbemiddeling.

Vind hier het volledige bijscholingsaanbod in kredietbemiddeling terug

Zoekt u specifiek per kredietactiviteit: 

- Het bijscholingsaanbod voor hypothecaire kredieten

- Het bijscholingsaanbod voor consumentenkredieten

Kies de leeroplossing die het best bij u past op elk moment in uw loopbaan:

klassikaal

Klassikaal

Hebt u een voorkeur voor klassikale opleiding? Onze interactieve workshops garanderen het gewenste resultaat en onze lesgevers zijn dé experten bij uitstek. Laat u overtuigen!

op-afstand

E-learning

Bijscholen kan u 100% via e-learning doen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform. U leert waar en wanneer u wil. Uw verworven kennis bewijst u aan de hand van een online test.

blended-learning

Blended learning

Blended learning combineert verschillende leermethodes om zo het beste resultaat te behalen: classroom trainingen, syllabus, online tests, webinars, e-learnings en video’s.​​​​​​​

op-maat

Op maat

Verkiest u een opleiding op maat van uw bedrijf? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Al onze bijscholingen kunnen op maat van uw organisatie worden opgezet.

Hoeveel uren moet u behalen?

De bijscholingsplicht in kredieten wordt uitgedrukt in uren. Om uw inschrijving als betrokken verantwoordelijke persoon te behouden, dient u 5 bijscholingsuren te volgen per kredietbemiddelingsactiviteit per periode van 2 jaar.

Personen in contact met het publiek dienen geen bijscholingspunten te behalen, maar als werkgever dient u te bewijzen dat uw medewerkers regelmatig bijscholing volgen.

FAQ: Veelgestelde vragen - Kredietbemiddeling

Wie kan worden aangesteld als ‘de facto’ verantwoordelijk voor de bemiddelings- of distributieactiviteit? Val ik onder de examenverplichting? Hoe schrijf ik mij in voor het examen? Hoe krijg ik toegang tot de oefenvragen en het studiemateriaal? Wat moet ik kennen voor het examen? Hoe verloopt het examen? Waar vind ik mijn examencertificaat terug? Hoe schrijf ik mij in voor een herexamen? Ken ik het examenreglement? Wat is de duur van de vereiste ervaring? Waar kan ik het examen afleggen? Moet ik bijscholing volgen? Welke opleidingen leveren mij punten op om de geregelde bijscholing te bewijzen? Hoe kan ik bijscholingspunten bekomen door het volgen van webinars? Is Febelfin Academy erkend als opleidingsverstrekker? Waar vind ik de gedragsregels en de FAQ inzake de kredietbemiddeling? Overgangsregime dat van toepassing was tot 30 april 2017, kon ik hiervan gebruik maken? Hoe kan ik als kredietbemiddelaar toetreden tot een buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen?