1. Home › 
  2. › 
  3. Kredietbemiddeling

Kredietbemiddeling

Hier kan je het bijscholingsaanbod terugvinden voor Kredietbemiddeling.

Vind hier het volledige bijscholingsaanbod in kredietbemiddeling terug

Zoek je specifiek per kredietactiviteit: 

- Het bijscholingsaanbod voor hypothecaire kredieten

- Het bijscholingsaanbod voor consumentenkredieten

Kies de leeroplossing die het best bij je past op elk moment in jouw loopbaan:

klassikaal

Klassikaal

Heb je een voorkeur voor klassikale opleiding? Onze interactieve workshops garanderen het gewenste resultaat en onze lesgevers zijn dé experten bij uitstek. Laat je overtuigen!

op-afstand-5b6c453999ee0

E-learning

Bijscholen kan je 100% via e-learning doen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform. Je leert waar en wanneer je wil. Jouw verworven kennis bewijs je met een online test.

blended-learning-5b6c45155486b

Hybride traject

Hybride leren combineert verschillende leervormen om zo het beste resultaat te behalen: live trainingen, syllabus, online tests, webinars, e-learnings en video’s.​​​​​​​

op-maat-5b7d75507569d

Op maat

Een opleiding op maat van jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met ons. Al onze bijscholingen kunnen op maat van jouw organisatie worden opgezet.

Hoeveel bijscholingsuren moet je behalen?

Om jouw inschrijving als betrokken verantwoordelijke persoon te behouden, dien je 3 bijscholingsuren te volgen per kredietbemiddelingsactiviteit per periode van 1 jaar. Een derde daarvan dient ingevuld te worden door sectorspecifieke bijscholingsuren indien je voor meer dan 1 bemiddelingsactiviteit bent ingeschreven. Meer informatie hierover vind je in onze FAQ.

Agenten in nevenfunctie in consumentenkredieten van type 1 dienen geen bijscholing te volgen.

Personen in contact met het publiek dienen hun beroepskennis actueel en op peil te houden door geregelde bijscholing te volgen. De werkgever is verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van een jaarlijks en geactualiseerd opleidingsplan

FAQ: Veelgestelde vragen - Kredietbemiddeling