Bijscholing verzekeringsbemiddeling

Vind hier ons volledig bijscholingsaanbod terug.

Het belang van bijscholing

We leven in een wereld die continu in verandering is. Elke dag bijleren en nieuwe ervaringen opdoen is een must.
U wenst zich te specialiseren, u professioneel te heroriënteren, uw verworven kennis te versterken of uw ervaring te laten erkennen? Ontdek ons aanbod!

FSMA erkend

Via een brede waaier aan bijscholingen biedt Febelfin Academy, als erkend opleidingsverstrekker door de FSMA, u de kans om uw competenties in verzekeringsbemiddeling te actualiseren en uit te breiden.

Bij het succesvol afronden van uw opleiding, ontvangt u steeds een FSMA erkend getuigschrift. Uw bijscholingspunten staan hier duidelijk op vermeld. Zo kan u de geleverde inspanning steeds aantonen. Voor het verzekeringscertificaat worden deze uitgedrukt in punten.

Hoeveel punten moet u behalen?

Om uw inschrijving als tussenpersoon of als betrokken verantwoordelijke persoon (VVD) te behouden, dient u te voldoen aan de wettelijke opgelegde bijscholingsplicht en 30 bijscholingspunten te behalen per periode van 3 jaar. Voor subagenten gaat het om 20 punten per periode van 3 jaar.

Personen in contact met het publiek dienen geen bijscholingspunten te behalen, maar als werkgever dient u te bewijzen dat uw medewerkers regelmatig bijscholing volgen.

Vind hier ons volledig bijscholingsaanbod terug.

Kies de leeroplossing die het best bij u past op elk moment in uw loopbaan