1. Home › 
  2. › 
  3. Verzekeringsbemiddeling

Verzekeringsbemiddeling

Hier kan je het bijscholingsaanbod terugvinden voor Verzekeringsbemiddeling (Wet Cauwenberghs).

Vind hier het volledige bijscholingsaanbod in verzekeringsbemiddeling terug

Kies de leeroplossing die het best bij je past op elk moment in jouw loopbaan:

klassikaal

Klassikaal

Heb je een voorkeur voor klassikale opleiding? Onze interactieve workshops garanderen het gewenste resultaat en onze lesgevers zijn dé experten bij uitstek. Laat je overtuigen!

op-afstand-5b6c453999ee0

E-learning

Bijscholen kan je 100% via e-learning doen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform. Je leert waar en wanneer je wil. Jouw verworven kennis bewijs je aan de hand van een online test.

blended-learning-5b6c45155486b

Blended learning

Blended learning combineert verschillende leermethodes om zo het beste resultaat te behalen: classroom trainingen, syllabus, online tests, webinars, e-learnings en video’s.​​​​​​​

op-maat-5b7d75507569d

Op maat

Een opleiding op maat van jouw bedrijf? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Al onze bijscholingen kunnen op maat van jouw bedrijf worden opgezet.

Hoeveel bijscholing dien je te volgen?

Om jouw inschrijving als tussenpersoon of als betrokken verantwoordelijke persoon (effectieve leider of verantwoordelijke van de distributie) te behouden, dien je 15 bijscholingspunten/uren te behalen per jaar. Voor nevenverzekeringstussenpersonen gaat het om 3 punten/uren per jaar

Personen in contact met het publiek dienen hetzelfde aantal uren te behalen, onder de verantwoordelijkheid van de werkgever. Hiertoe moet de werkgever een jaarlijks opleidingsplan opstellen.

FAQ: Veelgestelde vragen - Verzekeringsbemiddeling