1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Hoe schrijf ik mij in voor het examen in verzekeringsdistributie?

Hoe schrijf ik mij in voor het examen in verzekeringsdistributie?

Via Febelfin Academy kan je een gespecialiseerde cursus in verzekeringen volgen om de nodige beroepskennis te bekomen en zo toegang tot het beroep te verkrijgen.

Inschrijvingen bij Febelfin Academy kunnen gebeuren:

Voor het examen Verzekeringsdistributie is de inschrijvingsprocedure als volgt:

Je klikt gewoon op het examen dat jou interesseert via de knop “Ik schrijf mij in”. Je komt dan op het inschrijvingsformulier terecht. Data kan je kiezen eenmaal je toegang hebt gekregen tot het leerplatform waar alle beschikbare data vermeld staan. De examens worden bijna dagelijks georganiseerd. Na versturing van dit formulier betaal je online of krijg je de factuur toegestuurd die je eerst moet betalen alvorens je toegang krijgt tot het leerplatform. Na betaling keuren wij jouw inschrijving goed en ontvang je een mail met uw activatielink tot het platform. De handboeken zijn tevens ook beschikbaar op het platform.

Volg onze coaching opleiding met examen

Febelfin Academy biedt de examens aan in een blended learning formule, die diverse opleidingsmethodes combineert:

Deze combinatie van diverse opleidingsmethodes biedt jou de beste kans op slagen voor het examen.

Het examen wordt standaard in het Nederlands en in het Frans aangeboden. Indien je jouw examen in het Engels of het Duits wenst af te leggen, gelieve hiervoor een aanvraag te doen via info@febelfin-academy.be ​​​​​​​


Andere vragen in deze categorie